0 Läs mer >>
Har jobbat två veckor nu! Första veckan på ESK, övernattningsläger, så jobbade i princip 24/7 måndag till fredag.
Sen i Östhammar. Då var det bara dagläger, men man vart redigt sliten ändå.
Jag är sämst på det här med bilder, ska pussla ihop lite collage så jag slipper sitta och pyssla med bilderna en och en. Fram tills dess kan ni få några bilder från när jag och Louise provade wakeboard i Fagersta!mest i vattnet, men det var sjukt kul!

är sämst i världen på...

0 Läs mer >>

Min pojke är världens finaste student! Nu är han ute och åker båt, ja båt! De drog upp deras wakeboardbåt på kärran och åker runt i den, hur coolt är inte det?! Nu ska jag och hans familj fixa inför mottagningen, vi ska ha sjukt god mat! Peace

Min pojke är världens...

0 Läs mer >>

Sitter tårögd och är lycklig över sommarlov! P&L, segling, egypten kanske, och allt annat fint! Åker till fagersta för att träffa Oskar och fira hans student imorgon. Kan nog inte vara lyckligare. Ttyl <3

Sitter tårögd och är ...

0 Läs mer >>
...Som fan! Bilder kommer när jag orkar eller har tid. Mest tiden som det är slut på just nu.
Men det kommer så fort jag kan, loooovar!
Har varit heeeela dagen på ESK idag. Sista träning för denna termin, det avslutade vi med fika-kalas. Kakor, glass, kladdkaka. Och lite pizza, fantastiskt!

Imrogon är det dagen innan skolavslutningen och jag ska te skolan och göra lite sista minuten saker. Verkligen sista sekundentjejen här!
Mne nu är jag dö-trött, peace out!

är slö...

1 Läs mer >>
Hej, det blev sent och jag fastnade framför en film och det var ca 600 bilder att kolla igenom så orken räckte inte till ikväll, särskilt med tanke på min uppskurna tå, min spräckta tånagel, min värkande rygg och nacke och mina armar och ben, min huvudvärk, min käke och så vidare.... Men snodde några mobilbilder från Matilda så länge, enjoy!jag och jeremia i båten. har nog aldrig sett så smart ut i hela mitt liv.


vi förfesta för oss själva, det var fint.


sen vare fest. louise tror hon är nåt... jag är där bakom, om ni ser? jag fick inte stå längst fram för alla skulle bli bländade av min awesoness!

peace friends!

bilderna som inte kom...

0 Läs mer >>
Sitter i Fagersta igen och är sur över att tre mobilblogg-inlägg inte kommit upp...
Men hur som, har varit här sen i fredags. Och den här gången släpade jag med mih Machild och Louise. Vi har haft en grym helg. Bilder och filmer osv kommer upp ikväll, lovar, lillis!
peace

fagerrrrrsta