0 Läs mer >>
Är i Halmstad och ska på min gudfars bröllop, är riktigt taggad faktiskt!
Vigseln hålls utomhus ute på Tylösand, kommer vara riktigt fint tror jag!
Sedan är man ju tillräckligt gammal för att få festa lite med de vuxna, haha!

Nu måste jag sätta fart, en timme kvar och jag ska gra mig riktigt fin!


peacehalmstad by night

bröllop

0 Läs mer >>
Så var det sådär alldeles för länge sen sist jag skrev igen.
Förra veckan bodde jag hos min pojkvän från söndag till söndag förutom torsdagen då jag åkte hem för att göra engelska nationella och jobba på kvällningen.
Det var hur bra som helst, fint väder varje dag, grill, åka båta, se coola killar åka wakeboard, lite fest, massa mys. Så mycket bättre än Uppsala just nu tycker jag.
Vill bara ha sommar och få ägna mig åt det jag vill.
Som att jobba seglarläger, lära mig wakeboard, åka på festival, åka utomlands och allt det där!

Jag hatar mig jsälv för att jag är så dålig på att blogga! Jag skulle kunna göra en skitbra blogg med allt kul som händer just nu. Men jag är ju så upptagen med alltid kul att jag inte har tid eller ork... synd!


men ni får en skön bild på Johan från en kväll i Fagersta!

peace

high five

0 Läs mer >>
Det var Valborgshelg. Kvalborg, Valborg, Semifinalborg, Finalborg, Dvalborg och en annan jävla massa borg.
Det var nice på dagen, sen blev det bara pannkaka, så jag åkte hem och kolla på buskisar med mamma. Fina mamma som pina sig igenom det eftersom hon hatar det när jag älskar det.
Sen vakna jag på söndagen, som blev mitt dvalborg, och mådde skit. Men inte av bakishet, utan mest av ledsenhet för att Valborg inte blev som jag tänkt, för att Oskar inte var hemma med mig, för att Matilda inte sov hos mig, och lite annat tjaffs.
Så jag åkte till stan och luncha med Matilda och gick sedan och köpte tjockisgrejer för att sedan åka hem och titta på The Big Bang Theory. Det gjorde min söndag. Sen åkte hon hem och jag låg i sängen i princip tills jag skulle sova.

Idag ska jag på min första skiva ever. Blir spännande, trodde inte jag skulle ha något sällskap, men ragga på fina Victoria så nu ska vi föra och gå tillsammans, blir nog ur fint som helst! Börjar bli riktigt taggad, ska ta igen min sketna Valborg!

Nu ska jag göra fördigt alla skisser till Designen!


peace

en jävla massa borg